Welkom

Niet alleen de taal, maar ook de Chinese cultuur vormt vaak een moeilijk te overwinnen barrière voor zakenlui in beide landen. En het is deze barrière die China Inkling stap voor stap neerhaalt. Deze in België gevestigde onderneming wil door middel van training en consulting een meer doeltreffende communicatie stimuleren tussen beide werelden.

Missie

China Inkling wenst zijn klanten zo goed mogelijk te laten communiceren met China, zodat een productieve werk- en leefomgeving ontstaat die beide partijen ten goede komt.

Lees meer

Getuigenissen

...China Inkling doet getuigen over Chinabeleving. Een lang woon- en werkverblijf ter plaatse verandert een leven van een Westerling. China doet bijleren. China Inkling laat hen aan het woord, de bevoorrechte Chinagetuigen.De Chinezen spreken ook zelf. De Chinese West Watcher, Chinezen die een bijzondere kijk hebben op het Westen. 

Lees meer

Klanten

Vanaf de start van China Inkling in 1999 tot vandaag werd een stevig klantenbestand opgebouwd. Dit resulteerde in een betere communicatie tussen deze bedrijven en hun partners en/of klanten in China. Men slaagde erin de Chinese counterpartner beter in te schatten, en de activiteiten ter plaatse nog meer onderbouwd te ontwikkelen.         

     

Lees meer

We put China in your life.

China Inkling, efficiënt communiceren met China, een verhaal dat start in 1984

Dienstenaanbod

China Inkling focust zich op interculturele communicatie tussen China en België. De drie diensten die we aanbieden, hebben tot doel om meer inzicht te geven in de taal, de businesscultuur en de actualiteit.

Awareness Training

Communicatie als proces van informatie-uitwisseling tussen individu's vereist dat verschillende partijen die communiceren bewust zijn van elkaars systeem van symbolen, gebaren en gedragspatronen.

Lees meer

Media Monitoring

Communicatie die dient om belangrijke informatie over te brengen, houdt ook in dat je constant op de hoogte bent van de actualiteit. Geïnformeerd zijn en geïnformeerd blijven, is een absolute must voor iedereen die op de Chinese markt opereert.

Lees meer

Taal Marketing

Een goede communicatie houdt in dat mondelinge of schriftelijke boodschappen in en over China correct begrepen worden. Dit vergt niet alleen een goede beheersing, maar ook een strikte bewaking van de taal van je contactpersoon.

Lees meer

Je eigen Chinese naam!

Het experten team van China Inkling Cross-cultural Dynamics zoekt speciaal voor jou een oerdegelijke, weloverwogen Chinese naam. Een Vlaamse naam kan je niet letter voor letter in het Chinees vertalen. We vertalen je naam fonetisch met karakters – lettergrepen - die de uitspraak van je oorspronkelijke naam zo dicht mogelijk benaderen. Deze karakterklanken bezitten bovendien ook een specifieke betekenis. Het is nu onze uitdaging om deze klankkarakters zodanig te kiezen dat er een sterke, positieve Chinese naam verschijnt, met eerst familienaam daarachter de voornaam. http://www.chinainkling.com/nl/je-eigen-chinese-naam

Lees meer